De Informatie-Oorlog.


De Informatie Oorlog van  Rolf Osterberg.

 

De Informatie-oorlog

 

Sinds de dood van Wolf is Emily gefocust op het uitschakelen van politicus Bloemhof. Yvette is gebrand op het aan de kaak stellen van bewust verspreide foutieve informatie en alles wat met de Groene Orde te maken heeft. Met hulp van de Mossad weten zij hun technologische kennis te vergroten en doelgericht in te zetten.

Femke Ebbens is een van de rechercheurs die de aanslag op Bloemhof onderzoekt. Een vrouwelijke collega legt verbanden met de staatsgreep van een aantal jaar geleden en het dossier Wolf. Daar ziet Femke vooralsnog weinig in. Zij heeft haar handen vol aan de politieke inmenging vanuit Brussel. Niet de moord op de politicus, maar het verspreiden van desinformatie is voor de EU van het allergrootste belang, zeker als er – eerst via de tv en later buiten, in de open lucht – hologrammen hun intrede doen in het medialandschap.

Emily en Yvette hadden niet voorzien wat de gevolgen van hun acties zouden zijn. Er ontvouwt zich een ware informatie-oorlog waarin niets en niemand ontzien wordt.

De spannende politieke thriller De Informatie-oorlog van Rolf Österberg laat je afvragen wat nu werkelijk waarheid is.