De Afgrond boek 5 : De Eindstrijd.


De Afgrond boek 5 : De Eindstrijd. Rolf Osterberg.

De Afgrond – De Eindstrijd.

Boek V van V 

 

Leila en Tess worden eindelijk herenigd. Leila doet wat ze kan om haar positieve en negatieve Energie onder controle te krijgen. Vreemd genoeg is het de Gwargvrouw die zij op sleeptouw genomen heeft die haar daarbij kan helpen. Maar ook Orvan speelt een grote rol voor haar.

 

Nog niet alle Drakenmessen zijn gevonden en het is nog altijd gissen voor Leila wat het nut van de messen is. Als ze deze niet allemaal tijdig vindt, zullen de Sneeuwdraken haar dan de rug toekeren?

 

Shirah wil de negatieve Energie van een Zwarte Draak bemachtigen. Om de aandacht van een van die monsters te trekken gebruikt ze Valiant, die ze met list en bedrog opnieuw voor zich probeert te winnen. Ook de zwakke God Borsos leidt ze om de tuin, zodat het er met de dag beter voor haar uit gaat zien.

 

Uiteindelijk worden de stellingen ingenomen voor de laatste grote slag. Wie zullen er strijden voor het Goede en wie voor het Kwaad? En zal het Leila lukken om voor eens en altijd de Afgrond te sluiten…?
Recencies De Afgrond, deel 1 :

Spannend slot van een prima boekenserie.

Plumplummeke, Kapelle

 

Verrassend einde, goed beschreven. Heel veel actie met fantasierijke wendingen. Mijn complimenten voor de auteur, die zich als Fantasy schrijver in de Nederlandse taal op de kaart heeft gezet.

Henriette, Kerkdriel